Födelsedagspresenten som passar både till barnen och mig själv

Som barn bara älskade jag radiostyrda leksaker. Jag hade en bilbana som jag och min bror lekte med dagarna i ända, och jag kommer aldrig glömma när jag fick en stor radiostyrd bil som jag körde runt med på infarten hemma vid vårt barndomshem. Vi tävlade alltid om vem som kunde klara av att köra banan på snabbast tid och klara av den utan att köra utanför konerna. Ett tidsfördriv som tillsammans med tv-spelet var det bästa vi visste.

Radiostyrd bil till barnen som förklädnad till mitt eget barnasinnes begär

Nu har jag egna barn och jag är ganska så säker på att åldern är inne för dom till att uppskatta radiostyrda bilar så därför är min plan att till äldsta sonens nästkommande födelsedag införskaffa en radiostyrd bil. Jag vågar även erkänna att det delvis är för min egen skull jag kommer köpa detta för barnasinnet kommer alltid finnas kvar där inom mig. Barnen blir liksom en bra förklädnad till att jag fortfarande kan köra runt radiostyrda bilar på husinfarten.

Radiostyrda fordon med funktioner till allt från terrängkörning till tävling via smartphone

Utbudet har ju utvecklats sedan jag var liten och jag har sett att det finns otroligt många olika modeller av radiostyrda bilar som har bra med kraft och tålighet för att kunna ta sig fram i svårare terräng om man så önskar. Det finns också otroligt många olika modeller med olika färger och superhäftiga funktioner att välja mellan. Tillexempel har jag hört talas om en bil du kan koppla samman med din smartphone och som gör att man kan tävla mot varandra i någon sorts spelplan, hur häftigt låter inte det? Jag tror bestämt att det blir jag som får sätta mig ner och läsa på lite om alla radiostyrda fordon för att hitta någon som både passar bra till barnen och mig själv.